Хімічні властивості та вимоги до питної води
Статті
14.11.21

Хімічні властивості та вимоги до питної води

Питна вода це одна з найважливіших складових життя людини. Саме вона багато в чому впливає на стан людини, силу його імунітету і його самопочуття. Для того, щоб виключити ймовірність нездужань пов'язаних з неякісною водою, існує цілий ряд тестів і параметрів, яким повинна відповідати питна вода.

Найчастіше користувачі центрального водопостачання не довіряють воді з-під крана та аж ніяк неспроста. Вся річ у тому, що навіть не зважаючи на численні тести – перевірити стан води після знайомства зі старими проржавілими трубами можна виключно протестувавши воду в конкретному районі або навіть в конкретному будинку. Таким чином навіть якщо підприємство яке надає воду говорить про високу якість і відповідність води – гарантії того, що на шляху до вашого будинку ця сама вода не збагатилася солями, хлором та іншими речовинами – немає. Але яким таким вимогам повинна відповідати вода?

Яким вимогам повинна відповідати питна вода

Як ми вже говорили раніше, питна вода перед попаданням до вас в кран проходить безліч тестів. Основна їх частина пов'язана зі складом самої води й вмістом домішок. Крім того, вода на очисних спорудах проходить бактеріальні тести, щоб виключити ймовірність того, що у воді з-під вашого крана виявляться хвороботворні бактерії. Якщо говорити про основні тести, які необхідно пройти воді, щоб стати питною – то їх перелік виглядає так:

  • Водневий показник
  • Мінералізація
  • Фенольний індекс
  • Лужність

Кожен з цих показників має фундаментальну важливість щодо якості води, але далеко не завжди вода з-під крана відповідає всім необхідним вимогам. Для того, щоб уникнути згубного впливу води з-під крана яка містить в собі перевищення якихось з перерахованих показників – ви можете звернутися в компанію Посейдон і замовити воду в Харкові за приємною ціною. У каталозі на сайті Посейдон вас зустріне багатий вибір питної води на розлив. На сайті ви можете замовити воду на офіс і отримати необхідну вам кількість води протягом трьох днів після замовлення. Звернувшись до нас, ви також можете вдатися до оренди кулера для офісу або придбати помпу для бутлів для домашнього використання.

 

Оцініти сервіс