Показники якості питної води в Харкові
Статті
05.11.21

Показники якості питної води в Харкові

Якість питної води має фундаментальне значення. Саме тому компанія Посейдон стежить за якістю всієї своєї продукції та постійно проводить тести. Завдяки цьому всі клієнти компанії Посейдон можуть бути впевнені в тому, що споживана ними вода відповідає міжнародним стандартам якості та є абсолютно безпечною. Але що ж стосується інших? Яким вимогам повинна відповідати питна вода? Розберімося!

Яким вимогам повинна відповідати питна вода

Показники питної води – це важливий аспект, що впливає на вибір води з точки зору споживача. Говорити про те, що вода з центрального водопостачання Харкова часто не відповідає нормам – банально, адже саме з цієї причини більшість офісів і компаній вже давно обзавелися кулерами, і є постійними клієнтами компанії Посейдон. Але що там з характеристиками води?

Для того, щоб воду можна було вважати питною, її показники повинні виглядати наступним чином:

  • Водневий показник – в межах 6-9
  • Загальна мінералізація (сухий залишок) мг/л 1000 (1500)
  • Жорсткість загальна мг-екв/л 7,0
  • Окислюваність перманганатна мг/л-5,0

Перераховані показники є головними, але їх перелік не повний. Насправді їх перелік складається з більш ніж 50 характеристик.

Питна вода на розлив в Харкові від компанії Посейдон відповідає всім вищевказаним вимогам. Ми дбаємо про наших клієнтів, а тому постійно перевіряємо якість власної продукції. Завдяки цьому саме компанія Посейдон є лідером у сфері доставки води в Харкові та ми не плануємо зупинятися на досягнутому.

Якщо вам необхідна чиста артезіанська вода в офіс, або ви б хотіли замовити питну воду в бутлі об'ємом 19 літрів для домашнього використання – зверніться до нас!

Оцініти сервіс