доставка води харків
Статті
09.11.21

Як правильно вибирати воду в пляшках 19л?

Як правильно обрати воду в бутилях 19 л?

Вибір води нерідко стає справжньою проблемою для споживачів. Дивлячись на кількість марок води і їх характеристики стає зрозуміло, чому у користувачів виникають труднощі з вибором конкретної марки. Вся річ у тому, що на ринку в наші дні представлені десятки різних марок, і у кожної з них є свої власні переваги. Але як же зупинитися на конкретній марці?

На що звернути увагу при виборі очищеної води в Харкові

Замовлення води в бутлях по 19 л у Харкові – це популярна послуга, до якої вдаються багато компаній. На сайті компанії Посейдон ви можете знайти широкий асортимент марок води, і всього необхідного для надання очищеної води в офіс будь-якого розміру. Крім покупки очищеної води в Харкові завдяки замовленню необхідного обсягу в компанії Посейдон, ви також можете взяти в оренду помпу, або ж придбати кулер. Компанія Посейдон цінує своїх клієнтів, а тому ми ретельно перевіряємо якість продаваної нами води. Також ми часто проводимо всілякі акції, за допомогою яких ви можете купити очищену воду в Харкові ще вигідніше, але повернемося до питання вибору води.

Для того, щоб зупинитися на певній марці води, вам необхідно ретельно проаналізувати її показники та зіставити їх з іншими марками води. Короткий перелік того на що варто звернути увагу при замовленні очищеної води на розлив в Харкові виглядає наступним чином:

  • Жорсткість

  • Вміст солей

  • Вміст мінералів

  • Індекс фенолу, якщо такий є

Чим менш жорстка вода – тим менш руйнівний ефект вона надає на зубну емаль. Водночас надто мінералізована вода не підходить для постійного споживання.

Звернувши увагу на перераховані характеристики, ви зможете підібрати марку води, яка підійде вам найкращим чином. Для того, щоб звузити коло пошуків, ви можете відвідати каталог компанії Посейдон і зіставивши присутні там марки води – замовити воду в бутилях по 19 л в місті Харкові, прямо у свій офіс. У нашому каталозі ви також можете придбати помпу для використання бутлів з водою прямо вдома, або придбати кулер для використання в офісі. Крім води, помп і кулерів в нашому каталозі також представлені паперові стаканчики різних розмірів, енергетичні батончики та все що може знадобитися вашим співробітникам в офісі.

Станьте клієнтом компанії Посейдон, подбайте про якість води, яку споживаєте щодня і будьте впевнені в її чистоті, і відповідності всім міжнародним стандартам якості.

Оцініти сервіс