Яку воду вибрати: Слобожанська чи Ордана?
Статті
11.11.21

Яку воду вибрати: Слобожанська чи Ордана?

Вибір води – це момент, на якому у більшості користувачів виникають проблеми. Кожна компанія використовує власні технології видобутку та очищення води, а тому питання вибору між двома торговими марками стає особливо гостро. Для того, щоб допомогти своїм клієнтам, ми вирішили розповісти, чим же відрізняється Слобожанська вода від води Ордана, і чому в цьому виборі неможливо зробити помилку.

Яку з представлених марок краще обрати для замовлення в офіс і додому

Якість води – дуже важливий аспект, адже від нього залежить загальний стан людини, а в довгостроковій перспективі його здоров'я та імунітет. Споживаючи питну воду з артезіанських джерел, ви можете помітно зміцнити своє здоров'я, а деякі марки води й зовсім вважаються одним з методів профілактики цілого ряду захворювань.

Для того, щоб визначитися, яку ж воду замовити в офіс в бутлях об'ємом 19 літрів в Харкові – важливо розуміти різницю між марками. У випадку з водою Ордана і Слобожанською різниця полягає в методі видобутку.

Слобожанська вода – це очищена питна вода, що пройшла всі сертифікації та офіційно визнана питною. Таку воду можна споживати щодня, використовувати для приготування їжі та гарячих напоїв. Ця вода не володіє підвищеною жорсткістю, а тому ідеально підходить для щоденного використання.

Вода Ордана – це вода здобута з артезіанських джерел. Завдяки тому, що глибина свердловин для видобутку артезіанської води доходить до 1000 метрів – ця вода ніяк не контактує з ґрунтовими та поверхневими водами. Завдяки цьому артезіанська вода не забруднюється і в цілому вважається ідеальною для щоденного споживання.

Обираючи артезіанську воду слід врахувати показник мінералів, що містяться в ній. Слід пам'ятати, що для щоденного використання підходить артезіанська вода, в якій вміст мінералів не перевищує декількох грамів на літр. В іншому артезіанська вода Ордана володіє повним переліком корисних мінералів, що сприяють поліпшенню імунітету.

В цьому випадку й Ордана, і Слобожанська вода володіють наближеними характеристиками, і відрізняються лише методом добування. Обидві торгові марки сертифіковані, а їх продукція відповідає найвищим стандартам якості.

Якщо вас зацікавила Слобожанська вода, або ви б хотіли замовити продукцію Ордана до себе в офіс в Харкові – ви можете зробити це оформивши замовлення на сайті Посейдон. У каталозі компанії Посейдон, ви знайдете не тільки різні марки води, але і всі допоміжні товари, такі як паперові стакани, пляшки та інші. Ви також можете взяти в оренду помпу або ж відразу придбати кулер для свого офісу.

Оцініти сервіс