Скільки зберігається бутильована вода
Статті
18.11.21

Скільки зберігається бутильована вода

У будь-якого продукту є власні терміни зберігання, і навіть у води. Питна вода є одним з найважливіших елементів нашого життя, через те, що її кількість і якість може критично відбиватися на людині. Питна вода на замовлення – це відмінний вибір для тих хто переживає щодо якості споживаної води та не хоче стикатися з накопиченням солей і мінералів в організмі. Найчастіше водопровідна вода потрапляючи в ваш стакан з центрального водопостачання – вже збагачена величезною кількістю солей і мінералів, здатних згубно впливати на ваше здоров'я. Замовляючи воду на розлив в бутлях, ви можете уникнути негативного впливу неякісної води на свій організм і тим самим знизити ризики розвитку тих чи інших захворювань. Але який же термін придатності у води?

Який проміжок часу може зберігатися бутильована вода

Термін зберігання води може сильно відрізнятися в залежності від того, в якій тарі вона поставляється, і як часто вона контактує з киснем. Термін зберігання води в герметично закритих пляшках становить близько року. Після контакту з повітрям термін придатності води помітно знижується, але точна інформація про термін води після відкриття пляшки повинна бути опублікована на етикетці виробника.

Існує кілька правил зберігання води на розлив в бутлях, дотримуючись яких ви зможете без побоювання користуватися питною водою. Перелік таких правил виглядає наступним чином:

  • Виділити для бутлів з водою прохолодне і сухе місце.
  • На бутильовану воду не повинні потрапляти прямі промені сонця.
  • Не зберігати бутлі в місцях, де є велике скупчення пилу.
  • Поруч з хімічними речовинами також не потрібно залишати воду.
  • Вода не повинна вбирати сторонні запахи та шкідливі елементи.

 

Подбавши про відповідні умови у своєму офісі або будинку, ви тим самим можете виключити ризик того, що в воду потраплять будь-які мікроорганізми або що через контакт з ультрафіолетом якість води знизиться. Ну а якщо ви хочете бути впевнені в тому, що замовлена вами вода відповідає всім стандартам якості та зберігається у відповідних умовах – замовте воду з доставкою в офіс в Харкові у компанії Посейдон. У нашому каталозі вас зустріне багатий вибір води та додаткових товарів, які можуть знадобитися вам як в офісі, так і для використання бутильованої води вдома. Ми дуже дорожимо своїми клієнтами, а тому часто проводимо вигідні акції, відвідайте сайт і переконайтеся в цьому самі!

 

 

Оцініти сервіс